rreth nesh

PUNA EKIPORE EFEKTIVE ËSHTË ÇELËSI

Na kontaktoni

HISTORIA

Adrijus Doo u themelua në 1992, fillimisht si një biznes familjar me dy punonjës, i cili gradualisht u shndërrua në një kompani tregtare kryesore me kalimin e viteve. Fillimisht biznesi kryesor i kompanisë ishte i bazuar në importet e bananeve të gjelbërta, të cilat u piqeshin dhe u shpërndaheshin përdoruesve të fundit. Në ndërkohë dëshira për biznes me pronarët u rrit dhe ata i përqendruan aktivitetet e tyre në tregtinë e importit të mishit të ngrirë dhe artikujve të tjerë të ngjashëm.

...
...
...

KOMPANIA SOT

Kompania aktualisht punëson më shumë se 70 punonjës, por duke pasur parasysh investimin kapital të objektit të ri që ka një njësi moderne të administrimit dhe dhomat më të sofistikuara të ngrirjes, si dhe ngrohës të bananeve të gjelbërta, ky numër ka tendencë të rritet jashtëzakonisht, të gjitha në funksion. për të kënaqur klientët tanë.

NUMRI I PUNONJESVE

Mbi 70 punonjës të varur nga 3 njësi organizative.

3 njësi organizative:

1. Magazina kryesore fshati Glumov rr. Saraj - Shkup

2. Magazina ndihmëse Laka v. Krusopek Saraj - Shkup

3. Me shumicë Gostivar

...
...

48

Automjete

 parku i vozitjes

16 kamionë në frigorifer

12 furgonë në frigorifer

7 automjete komerciale

5 automjete luksoze për menaxhimin e ndërmarrjes

Storage

STORAGE AND PREPARATION OF ARTICLES FOR END USERS

01
Commercial

COMMERCIAL PART FOR ORDERS AND CUSTOMER RELATIONS

02
Distribution

DISTRIBUTION WITH OWN VEHICLES TO CUSTOMERS.

03